NOVOSTI

SVJETLOSLAV NA OTOKU ISKUŠENJA

Učenici David Blagdan, Juraj Badurina, Jakov Badurina, Lovro Grgurić i Stipe Boban pod mentorstvom odgajatelja Filipa Polegubića po prvi puta predstavljali su Učenički dom Podmurvice na 8. Izložbi inovacija I³G u Ivanić Gradu 24.-25. svibnja 2023. Izložba je nacionalnog karaktera, a okuplja osnovne škole, srednje škole, fakultete, udruge i poduzetnike s ciljem promicanja inovativnosti, umrežavanje mladih i stručnjaka te razvoja i odgoja za tehničku kulturu.

Radosni smo što je učenička interaktivna rukotvorina i didaktička igračka "Svjetloslav na otoku iskušenja" osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju. Poruku koju prenosi naša inovacija uz tehničku kulturu i kreativnost pomiče pedagoška načela i vrijednosti što je i prepoznato. Ujedno, ovo je bila prilika za predstavljanje Učeničkog doma kao ustanove srednje škole, osmišljavanje budućih projekata i suradnji te promicanju važnosti tehničke kulture kao i organizacije i vođenju slobodnog vremena učenika.

Ovim putem zahvaljujemo i profesorici Srednje škole za elektrotehniku i računalstvo Rijeka Ružici Kamenjašević koja je naš rad prepoznala kao vrijednu inovaciju i usmjerila nas na prijavu na samu izložbu. Također, zahvaljujemo ravnateljici Ljiljani Kencel koja je prepoznala važnost sudjelovanja na ovakvoj smotri te svim kolegama, djelatnicima i učenicima koji su bili podrška Svjetloslavu.

 

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE