NOVOSTI

SURADNJA S AZILOM ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA RIJEKA

U radu s učenicima kroz različite odgojno-obrazovne aktivnosti potičemo humanitarni angažman i volontiranje. Učenike potičemo na brigu o napuštenim životinjama te njihovim potrebama i pravima. Promišljaju o životinjama i njihovim potrebama, dijele svoja iskustva o svojim kućnim ljubimcima te načinu na koji oni obogaćuju naše živote.

Ove smo godine tako realizirali već tradicionalnu suradnju s Društvom za zaštitu životinja Rijeka, koje već dugi niz godina osmišljava i izrađuje humanitarni kalendar s psima iz Azila za pse. Učenici su se, tijekom studenog, uključili u volontersku akciju slaganja kalendara i pomogli ih pripremiti za prodaju na adventskom štandu. Ovu aktivnost vodile su odgajateljice Marija Čemeljić- Salopek i Vivijana Lovrinić.

7. prosinca učenice su volontirale na štandu, postavljenom na Korzu, te prodavale i prikupljale dobrovoljne priloge za Društvo, u pratnji odgajateljica Maje Dinić i Antonije Mežnarić. Učenici su dali svoj doprinos društvu, razvili svoje komunikacijske vještine u kontaktu s posjetiteljima štanda i osvijestili da svatko od nas doprinosi svojim radom razvoju tolerancije i razumijevanja.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE