NOVOSTI

SUDJELOVANJE NA 47. DRŽAVNOJ DOMIJADI U ROVINJU

U Rovinju se od 6. do 8. svibnja 2024. godine održala 47. državna Domijada, odnosno natjecanje učeničkih domova Republike Hrvatske u organizaciji Regije Sjever. Domijada se održava čak 47 godina kako bi učenicima i njihovim mentorima poslužila kao poligon za demonstraciju svih znanja, vještina i kreativnosti kroz područja kulture i sporta.

Na državnoj Domijadi sudjelovali su učenici iz područja kulture (Fotografija, Rukotvorine, Scenski izraz i Filmsko stvaralaštvo) te iz sporta (Košarka), a naši su učenici i njihovi mentori osvojili zapažene rezultate:

  • Prvo mjesto iz kategorije Rukotvorine (naziv rada: „KRAJNJI JE ROK(ovnik) ZA PRIRODU!“; autori: Elis Klanac, Toni Peteh; mentorice: Nikolina Pajnić i Vivijana Lovrinić)
  • Drugo mjesto iz kategorije Fotografija  (naziv rada:„PO(KRAJ) PUTA“, autorica: Laura Ivošević; mentorica: Olivia Vukić)
  • Drugo mjesto iz kategorije Scenski izraz  (predstava: „Radim pare na kanalu, a ne kopam“; imena izvođača: Josipa Mihelić, Tara Kosanović, Petra Maravić, Petra Miličević, Frane Španjol Macolić, Sara Sekuloski, Ivana Rudan i Frane Debelić; mentorica: Barbara Maras)
  • Treće mjesto Košarka (Gabriel Rajič, Adriano Šebalj, Luka Žagar i Sven Salopek; voditelj: Staša Sobolevski).

Na državnoj Domijadi sudjelovali smo i iz kategorije Filmsko stvaralaštvo (naziv rada: „Domaća zadaća“; autori: Marko Trtica, Petra Grgurić, Sarah Galović Bakota, Nikolina Salatović Jakobović, Ivana Rudan i Frane Debelić; mentorica: Antonija Mežnarić).

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE