NOVOSTI

RADIONICA IZRADE SMUTIJA

U četvrtak, 29. veljače 2024. godine održana je radionica izrade smutija. Smuti je važan dio  prehrane zbog svoje praktičnosti, ukusnosti i nutritivne vrijednosti.
 

Njihova važnost ogleda se u nekoliko ključnih aspekata:


Korist za zdravlje: Smuti je jednostavan način unosa raznovrsne i hranjive hrane, posebno voća i povrća. Oni su bogati vitaminima, mineralima, vlaknima i antioksidansima koji su ključni za održavanje zdravlja organizma. Redovita konzumacija smutija može doprinijeti jačanju imunološkog sustava, održavanju zdrave težine, poboljšanju probave i općem osjećaju vitalnosti.
Praktičnost: Priprema smutija brza je i jednostavna. 
Prilagodljivost: Smuti je vrlo prilagodljiv i može se pripremiti prema individualnim preferencijama i nutritivnim potrebama. Mogu se kombinirati različite vrste voća, povrća, orašastih plodova, sjemenki i tekućina kako bi se postigao željeni okus i tekstura.
Alternativa nezdravim opcijama: Smuti predstavljaja zdravu alternativu nezdravim napicima i grickalicama koje često konzumiramo. Umjesto gaziranih pića ili slatkiša punih šećera, smuti pruža osvježavajući i hranjiv izbor koji može zadovoljiti želju za slatkim, a istovremeno doprinijeti općem zdravlju.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE