NOVOSTI

PTSP – TURNIR U STOLNOM TENISU

U srijedu, 3. svibnja 2023, održan je prvi stolnoteniski turnir pod nazivom „PTSP – Prijateljski turnir Sušaka i Podmurvica“. Turnir su osmislile i organizirale profesorice Jelena Krpan (Učenički dom Podmurvice) i Elizabeta Galić Papić (Dom učenika Sušak) kako bi cjelogodišnju uspješnu suradnju podignule na višu razinu te kako bi svojim učenicima omogućile priliku da njeguju natjecateljski duh u „fair play“ ozračju.

Naši su se domovi susretali u više navrata u ekipnom natjecanju, no ovoga puta odlučili smo organizirati pojedinačno natjecanje. Turnir je osmišljen na način da se učenici ždrijebom podijele u skupine, pri čemu najbolji igrači iz skupina prolaze dalje.  

Temeljem prijava igrača i igračica (a s obzirom na smanjeni odaziv djevojaka) turnir je organiziran u dvije kategorije – muška i mješovita.

U mješovitoj kategoriji sudjelovale su 3 učenice i 2 učenika, koji su svi igrali međusobno, a 1. mjesto u toj kategoriji zauzela je naša učenica Klea Šabanović.

U muškoj je kategoriji odaziv igrača bio velik. Prijavljeno ih je 12, a ždrijebom su podijeljeni u četiri skupine. Najbolja dva igrača iz svake skupine prošla su u četvrt finale, nakon čega su četiri najuspješnija učenika odigrala polufinale i finale te postigli sljedeći rezultat:

1. Aleksandar Kuga (Dom učenika Sušak)

2. Pavao Pahljina (Učenički dom Podmurvice)

3. Valentino Filipović (Dom učenika Sušak)

4. Andro Godinić (Učenički dom Podmurvice)

            Ovim prilikom zahvaljujemo svim sudionicima turnira na primjerenom ponašanju i njegovanju sportskog duha te iskazujemo želju da se ovaj turnir šaljivog akronima nastavi razvijati i redovito održavati kako bi postao dio naše nove tradicije.

Čestitamo pobjednicima i veselimo se novim susretima! 

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE