NOVOSTI

PREDSTAVA „VAŽNO JE ZUJATI“ U SKLOPU ERASMUS+ PROJEKTA

U sklopu Erasmus+  projekta „Razvijanje aktivnih i ekološki osviještenih generacija kroz unapređivanje vlastitih kompetencija“ (Developing active and environmental aware generations trough improving our competences, broj 2021-1-HR01-KA122-SCH-000013806), odgajateljica Barbara Maras održala je s učenicima tijekom studenog jednu i tijekom prosinca dvije predstave „Važno je zujati“. 

Učenici su pritom na kreativan način imali priliku saznati brojne zanimljivosti o pčelama i o njihovoj važnosti za očuvanje eko-sustava, a ujedno su stjecali znanja o različitim dramskim tehnikama. 

Učenički dom Podmurvice Rijeka započeo je 1. rujna 2021. godine Erasmus+ projekt, financiran sredstvima Europske unije, a u projektu mobilnosti sudjelovali su ravnateljica Ljiljana Kencel, psiholog Toni Erdfeld i odgajateljica Barbara Maras. Tri ciklusa predstave „Važno je zujati“ dio su diseminacije projekta, a pružili su učenicima uvid u potrebu razvijanja svijesti o važnosti oprašivača, ekologiji i održivom načinu življenja te o svim mogućnostima prenošenja i usvajanja znanja uz pomoć dramskih tehnika.
 

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE