NOVOSTI

ODRŽAN SPORTSKI DIO REGIONALNE DOMIJADE 2024.

Učenički dom Lovran bio je domaćin u petak 12.04.2024., 47. Regionalne Domijade u sportu, te su se natjecanja održavala na više lokacija i to: Mali nogomet u Rijeci, Streljaštvo u Voloskom, Šah u Lovranu i Košarka, Odbojka, Stolni tenis i Badminton u dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji.

Naš Dom nastupio je u svim sportovima osim Badmintona i polučio je sljedeće rezultate:

1. mjesto

Streljaštvo, ženska ekipa u sastavu Enia Sučić, Emma Burić i Laura Ivošević koja je osvojila i 1. mjesto pojedinačno. Strelkinje je vodila odgajateljica Marija Čemeljić Salopek.

1. mjesto

Košarka muški, igrali su Gabriel Rajič, Adriano Šebalj, Luka Žagar i Sven Salopek koji je proglašen i najboljim igračem turnira. Košarkaše je vodio odgajatelj Staša Sobolevski.

3. mjesto

Odbojka ženska ekipa, igrale su Mia Badurina, Erin Bišnjak, Tara Puškarić, Marija Piaža-Mikelić, Samanta Verić, Franka Tomić i Ivona Milić. Odbojkašice je vodila odgajateljica Orijana Jeličić.

3. mjesto

Šah ženska ekipa, igrale su Mery Veznaver i Hana Križanović. Šahistice je vodila odgajateljica Dolores Vitas.

3. mjesto

Stolni tenis, muška ekipa, igrali su Luka Žagar, Leon Mihalić i Dario Staničić, a vodila ih je odgajateljica Jelena Krpan.

Još su nastupili šahisti Alen Liker, Antonio Karlić, Amadou Conteh i Andrej Trope pod vodstvom odgajateljice Dolores Vitas; stolnotenisačice Klea Šabanović i Elena Lucia Šneperger pod vodstvom odgajateljice Jelene Krpan. Nogometaše su vodili zdravstveni voditelj Dino Lipovac i domski psiholog Toni Erdfeld, a igrali su: David Blagdan, Luka Horvat, Emanuel Fafanđel, Karlo Martinčić, Leo Duvnjak, Jakov Sović Padovan, Borna Godinić, Stipe Boban, Luka Šneperger.

Svi učenici sportaši našeg Doma sportski i primjereno ponašali na borilištima i van njih.

Košarkašima želimo dobar nastup na Državnoj Domijadi u svibnju u Rovinju.

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE