NOVOSTI

LOV NA BILJNO BLAGO U DANIMA ERASMUSA

Približavaju nam se Dani Erasmusa 2023., a i naš će Dom sudjelovati u njihovom obilježavanju! U utorak, 10. listopada u 10 sati, održat ćemo interaktivno upoznavanje domskih vrtova našim učenicima.

Učenici će uz pomoć aplikacije Goosechase poći u lov za blagom koji će ih provesti po domskom okolišu. Rješavajući nekoliko tipova zadataka morat će otkriti imena vrtova i koje se sve biljno blago skriva u njima. Koristeći digitalne alate, koji su im poznati jezik komunikacije i zabave, i surađujući međusobno u timovima, učenici će imati prilike prošetati vrtovima i naučiti raspoznavati njihovu biološku raznovrsnost. Na ovaj način potičemo učenike na aktivno i kvalitetno provođenje vremena u prirodi, ali i na razvijanje digitalnih vještina koje su im sve više potrebne u svakodnevnom životu.

Aktivnost će voditi odgajateljice Mežnarić i Pajnić, a zainteresirani učenici moći će se prijaviti unaprijed.

Dani Erasmusa održavaju se od 9. do 14. listopada i ovogodišnja im je tema Europska godina vještina. Možete pogledati koje se sve radionice, predavanja, paneli i ostali sadržaji nude na međunarodnoj karti događanja.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE