NOVOSTI

ERASMUS KUTAK PROJEKTA PRIRODA I UMREŽENO DRUŠTVO

Erasmus kutak osmišljen je kao oglasna ploča Erasmus+ projekta „Priroda i umreženo društvo“ (Nature and networked society; ID: 2022-2-hr01-ka122-sch-000095486), a s ciljem kontinuiranog informiranja i izvještavanja članova Odgajateljskog vijeća o aktivnostima koje su se provodile u sklopu Projekta.

Ravnateljica Ljiljana Kencel, stručni suradnik Toni Erdfeld i odgajateljice Barbara Maras, Antonija Mežnarić i Dijana Janković na taj su način promovirali i osigurali vidljivost Projekta ostalim kolegama te ih motivirali da se uključe u neke od predviđenih aktivnosti.

Uz jasno istaknute zadane ciljeve i predviđene ishode projekta te aktivnosti koje su se odvijale u sklopu Projekta koji je financiran bespovratnim sredstvima Agencije za mobilnosti i programe Europske unije, Erasmus kutak poslužio je i kao podsjetnik na brojne mogućnosti primjene obrazovnih ishoda tečaja u radu s učenicima.

Projekt se provodio od 15. ožujka 2023. godine do 14. travnja 2024. godine, a njime smo na inovativan način povećali uključivost i raznolikost u realizaciji naših ekoloških programa te postigli veću svjesnost o važnosti očuvanja okoliša i utjecaja na klimatske promjene među učenicima i djelatnicima naše ustanove te lokalne zajednice. 

Aktivnosti projekta osmišljene su na način da se, uz pomoć kreativnih i digitalnih metoda, steknu kompetencije i nova znanja vezna uz ekološko promišljanje, djelovanje i održivi razvoj – što smo u Erasmus kutku posebno isticali.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE