NOVOSTI

BUDI ONO ŠTO ŽELIŠ

Ususret riječkom karnevalu i ove godine smo osmislili dvije radionice koje bude sva naša osjetila. Tradicija održavanja karnevala na području grada Rijeke daleko u prošlost, obnovljena je 1984. i od tada do danas živi. Vrijednost karnevala je prožimanje tradicije i suvremenog pristupa koji prati kulturna i politička zbivanja i daju svoj kreativni stav o njima.

Svaki sudionik kreira vlastitu viziju sebe, te ističe i osmišljava svoje drugo lice. Učenice su kroz radionicu „Budi ono što želiš“ zamijenile su slikarsko platno svojim licima i isprobale tehniku oslikavanja lica posebnim bojama. Oslikavale su se međusobno prema svojim željama. Nastalo je šarenilo kreacija od bubamara do superjunaka.

U našoj tradiciji su i slastice koje se tradicionalno konzumiraju u ovom periodu to su presnac, kroštule, krafne i fritule ove smo se godine odlučili za recept po izboru učenice- fritule. Učenice su pomiješale sastojke te izradile smjesu za fritule. Učenice su istražile novu tehniku i pritom se dobro zabavile. Radionice je organizirala odgajateljica Maja Dinić u sklopu Šarene oluje u domu.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE