NOVOSTI

35. rođendan Erasmusa i Erasmus godina mladih

Već šestu godinu za redom održavaju se Dani Erasmusa kako bi se proslavili uspjesi programa Europske unije koji obogaćuju profesionalne živote kako mladih tako i njihovih profesora. Ono po čemu se ove godine posebno ističe #ErasmusDays jest po tome što se obilježava i 35. rođendan Erasmusa te Europska godina mladih, pod zajedničkom krilaticom: S mladima današnjice i sutrašnjice dijelimo europske vrijednosti: za proteklih 35 godina i još mnogo nadolazećih!

U cijeloj Europi, nositelji Erasmus projekata sudjeluju u obilježavanju raznim fizičkim i online događanjima, a proslavi se priključio i naš Dom. Od 13. do 15. listopada održat ćemo tako ekološke radionice s našim učenicima s ciljem poticanja aktivne brige o okolišu, učenje o bioraznolikosti, kako pomoći očuvanju bioraznolikosti i važnosti koju oprašivači imaju u našoj prirodi. Radionice uključuju: izradu nastambi za solitarne pčele, izradu edukativne tabele na temu solitarnih pčela, te sadnje biljaka za oprašivače.

Sva događanja, po državama, tipu aktivnosti te ključnim pojmovima možete pretraživati na stranicama Erasmus dana i njihovoj karti događanja.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE