ucenicki-dom-podmurvice

UČENIČKI DOM "PODMURVICE", RIJEKA

NAŠ DOM, EKO DOM

2009. godine Učenički dom Podmurvice dobio je status Eko škole, odnosno Eko – doma i pridružio se međunarodnoj eko obitelji.

podmurvice

Međunarodne Eko-škole, predstavljaju sustav nagrađivanja na lokalnoj, državnoj i međunarodnoj razini što je osobitost ovog prepoznatljivog i kvalitetnog modela odgoja i obrazovanja, a njegova zadaća je odgojiti mlade generacije osjetljivima na pitanja okoliša i osposobiti ih za donošenje odluka o razvitku društva u budućnosti. Program Eko-škola jasno određuje i usmjerava način na koji se nastavni sadržaji o zaštiti okoliša primjenjuju u svakodnevnom životu škole. Ovakav pristup pomaže učenicima, u svijesti svakog od njih, shvatiti kolika je važnost zaštite okoliša.

S obzirom da kontinuirano nastojimo, u mladima, osvješćivati brigu za okoliš, status Eko doma ponosno produžavamo, pa je tako 2015. godina u znaku stjecanja priznanja i brončanog certifikata za šest godina sustavnog promicanja ekološkog odgoja i obrazovanja.

Ponosni smo što smo zajedničkim trudom, uz mnogo volje i s mnogo ljubavi, zasluženo dobili i iznova potvrđujemo Povelju o statusu Međunarodne eko škole i Zelenu zastavu sa znakom eko škole, odnosno doma i tako brigu za okoliš promičemo kao trajnu vrijednost i način življenja.FOTO EKO DOM


Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE