UČENIČKI DOM "PODMURVICE", RIJEKA

UPISI 2018.

UPISI 2018. (Uskoro informacije o upisima za školsku godinu 2019.-2020.)
 

Prilikom prijave, uz popunjenu Prijavnicu na natječaj za prijam učenika u Dom koja se nalazi na web stranici Doma, učenik prilaže i:

  • 1) preslike svjedodžbi 5., 6., 7. i 8. razreda osnovne škole odnosno posljednja četiri razreda za učenike koji su već upisani u srednju školu
  • 2) liječničku potvrdu da dijete nema kontraindikacije za boravak u domu
  • 3) presliku domovnice
  • 4) fotografiju veličine 3 x 3,5 cm
  • 5) odgovarajuću dokumentaciju nadležnih tijela za ostvarivanje bodova (Vidi Odluku Ministarstva znanosti i obrazovanja)

Dokumentacija se može poslati i elektroničkim putem na adresu tajnistvo@ucenicki-dom-podmurvice.hr , a u tom slučaju je potrebno prilikom upisa donijeti original liječničke potvrde i potvrde škole (o upisu, a koja sadrži pečat škole i potpis ravnatelja ili potvrdu o mjestu koje je zauzeo na konačnoj ljestvici poretka (odnosno o ostvarenom pravu upisa), a koju je moguće ispisati izravno sa sučelja u Nacionalnom informacijskom sustavu prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ).) te fotografiju učenika. Molimo roditelje koji ne dobiju potvrdu primitka prijave od strane tajništva, kontaktiraju tajništvo telefonskim putem na 051 672 327.

Konačnu ljestvicu poretka učenika objavit ćemo 12. srpnja 2018. godine, odnosno najkasnije 13. srpnja 2018. godine u 7 sati.

Upisi u Učenički dom su 13. i 16. srpnja od 8 do 16 sati. Prilikom upisa učenik je dužan donijeti potvrdu škole o upisu ili mjestu koje je zauzeo na konačnoj ljestvici poretka, a koja sadrži pečat škole i potpis ravnatelja. Javni bilježnik, za ovjeru Ugovora o smještaju učenika u Dom, bit će u Domu na dan upisa (13. i 16. srpnja 2018. godine) od 8 sati do 16 sati.

VAŽNI DOKUMENTI:

 

 ODLUKA O UVJETIMA ZA PRIJAM UČENIKA U UČENIČKI DOM «PODMURVICE» RIJEKA za školsku godinu 2018./2019.

 ODLUKU O UVJETIMA ZA PRIJAM UČENIKA U UČENIČKE DOMOVE U ŠKOLSKOJ GODINI 2018./2019.

 

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE