NOVOSTI

TRADICIONALNI BOŽIĆNI TURNIR U KOŠARCI

U organizaciji našeg Doma u petak 23.11.2018. u Rijeci održan je tradicionalni Božićni turnir u košarci. Prijavile su se ekipe 8 učeničkih domova iz Istarske, Karlovačke i Primorsko-goranske županije.

Pobjednik turnira je ekipa Pule koja je u finalu pobijedila Kvarner. U utakmici za 3. mjesto naši košarkaši su poraženi od ekipe Pazina. 

U prednatjecanju smo pobijedili Karlovac, a u polufinalu za 2 koša smo poraženi od finalista, ekipe Kvarnera. U našoj košarkaškoj ekipi došlo je do smjene generacija te uvodimo 4 učenika prvih razreda u natjecanja za što je ovaj turnir odlično poslužilo. Košarkaši su nastupili u slijedećem sastavu: Andro Presečki, Antonio Lozić, Antonio Puljić, Antonio Jožić, Rikardo Sošić, Igor Žauhar, Mihael Žipovski, Matija Fabijančić, David Uremović i Renato Martinčić. Najbolji igrač turnira je košarkaš Pule - Niko Andrilović.
Košarkaše je vodio i turnir organizirao profesor Staša Sobolevski. Na turniru su mu pomagali zdravstveni voditelj Dino Lipovac, profesorica Klara Cvetković i u tehničkom dijelu Emelita Fatur. Turnir je protekao u fer i sportskom ozračju.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE