NOVOSTI

SURADNJA S DRUŠTVOM ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA RIJEKA

Učenički dom „Podmurvice“ Rijeka već dugi niz godina njeguje kvalitetnu suradnju s riječkim Društvom za zaštitu životinja.

Takva suradnja omogućuje volonterski i humanitarni angažman naših učenika, kroz koji se potiču na promišljanje o životinjama, kao živim bićima koja upotpunjuju i obogaćuju naš život. Kroz različite odgojno-obrazovne aktivnosti, učenike nastojimo senzibilizirati za prava životinja ističući moralnu obvezu i dužnost čovjeka da poštuje životinje i brinu o životu i dobrobiti životinja čiji opstanak ovisi isključivo o čovjeku.

Kako bi utjecali na povećanje svijesti o problemima životinja, u Domu se, već tradicionalno, obilježava Međunarodni dan zaštite životinja. Upravo, s tom svrhom, svake godine izrađujemo prigodni pano, a prikupljanjem simboličnih novčanih priloga pomažemo rad riječkog Azila za pse, kojem su donacije, neophodne za brigu o napuštenim životinjama.
Kraj godine je obilježio i volonterski angažman naših učenika, njihovih odgajatelja i ostalih djelatnika, koji su svoje vrijeme odvojili za prodaju kalendara „Društva za zaštitu životinja Rijeka“, na riječkom Korzu.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE