NOVOSTI

RADIONICA FINANCIJSKE PISMENOSTI

Povodom Svjetskog tjedna novca 2019., u utorak 26. ožujka u našem je Domu provedena radionica „Iz minusa u plus: abeceda financijske pismenosti“. 

 Zainteresirani učenici imali su prilike diskutirati, razmišljati, analizirati i nešto novo otkriti o pametnom i odgovornom, posljedično promišljenom upravljanju financijama. 
Razgovaralo se o vrijednostima, procjenjivalo koje su stvari u životu bitne, a koje možemo žrtvovati, osobito iz učeničke i bivše učeničke perspektive, otkrivali razlike između potreba i želja, učili kako odrediti osobne ciljeve i kako novac utječe na njihovu realizaciju, osnove budžetiranja i štednje te raspravljali o mitovima i istinama o novcu i njegovoj ulozi u našim životima.

Financijsko obrazovanje bitan je segment učeničkog odgoja i obrazovanja kako bi se omogućio dugoročni uspjeh učenika u realizaciji njihovih životnih ciljeva. Iz tog razloga, nadamo se kako će im obrađivanje ovakvih tema pomoći u što boljem upravljanju financijama, kako trenutno tako i u budućnosti.

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE