NOVOSTI

MEĐUNARODNI DAN OSOBA S INVALIDITETOM

U čitavom se svijetu 3. prosinca obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom. U našem Domu svake se godine kontinuirano obilježava taj dan, koji se zapravo proširuje u cjelogodišnji rad na metnorskim razinama, kao i posebnim programima i programima prevencije.

Ove godine sve nas je zatekla situacija sa Covid-19. No, nismo se dali smesti. Nastojali smo učiniti neku aktivnost kako bi obilježili ovaj veliki dan i tako pružili potporu svim osobama s invaliditetom, kao i udrugama i društvima s kojima sudjelujemo kao partneri dugi niz godina, a brinu i okupljaju upravo takve osobe.

Od učenika smo prikupljali izjave o tome što oni misle o osobama s invaliditetom. Sve smo prikupili, zapisali i isprinatali na naš pano kojeg smo zajedno uredili. Napravili smo i logo ovog velikog dana, a sve ćemo obilježiti i mini radio emisijom putem našeg domskog razglasa. Na jedan specifičan i prilagođen način uspjeli smo obilježiti ovaj dan i ponovno biti barem mislima bliži našim prijateljima i sugrađanima.

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovoriti ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE