NOVOSTI

IZLOŽBA UČENIČKIH UMJETNIČKIH RADOVA „RIJEKA, GRAD KOJI TEČE…“, GALERIJA PRINCIPIJ, 3. – 8. SVIBNJA 2021.

Unatoč ovim izazovnim pandemijskim vremenima, veselimo se što vas možemo pozvati na izložbu umjetničkih radova „Rijeka, grad koji teče…“, radova naših kreativnih učenika foto, likovne i keramičke skupine, u sklopu preventivnih i izbornih programa sustavnog i aktivnog provođenja slobodnog vremena srednjoškolaca u Domu.

Tema izložbe, i osnovna motivacija za nastanak radova, jest grad Rijeka, „grad koji teče“, grad koji su naši učenici izabrali za svoje srednjoškolsko obrazovanje zbog mnogih mogućnosti koje pruža.

Izložba će obuhvatiti 30 fotografija te nekoliko likovnih i keramičkih uradaka kojima učenici nastoje prikazati svoje refleksije, kaleidoskop emocija vezanih uz detalje koje nalaze u gradu, a koji bilježe njihove buduće uspomene na grad.

Autori izloženih radova su Ema Badurina, David Flego, Martina Jakovac, Ana Janeš, Bruna Marchioli Hajdinac, Gabriela Pahlić, Marija Pintar, Nikol Smilović, Josip Sorić, Mateo Šimičić, Alessandro Tariba, Valentina Tomaško, Isabela Turk, Nives Turk, Tanja Tušek.

Otvorenje izložbe održat će se u utorak, 4. svibnja 2021. s početkom u 12 sati u Galeriji „Principij“, uz poštivanje epidemioloških mjera, a izložba će biti postavljena i otvorena za sve zainteresirane u periodu od 3. do 8. svibnja 2021. od 10 do 13 te od 17 do 19 sati.

Voditeljice skupina izbornih programa su pedagoginja Olivia Vukić (foto), odgajateljice Dijana Janković (likovna i dizajnerska) i Maja Dinić (keramička) uz vanjsku suradnicu Ivanku Crnić, a asistentica u organizaciji izložbe je Marina Vrđuka Beleš, pedagoginja pripravnica. 

Veselimo se vašem dolasku!

LETAK

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE