NOVOSTI

DOBRODOŠLI U NAŠ DOM - USELJAVANJE 2021.

Poštovani i dragi učenici i roditelji/skrbnici,

svima nam je poznato da i u školsku godinu 2021./2022. ulazimo u uvjetima epidemije COVID-19, što znači da boravak i sam dolazak učenika u Dom moramo prilagoditi trenutnoj situaciji i preporukama HZJZ-a i Ministarstva.

Obavještavamo  vas da se vrata našeg Doma otvaraju u nedjelju 5. rujna 2021. godine od 13:00 sati za novoupisane učenike/ce, a od 15:00 sati za ostale učenike/ce (učenici/ce viših razreda).

S početkom u 14:00 sati matični odgajatelji održat će roditeljske sastanke za novoupisane učenike/ce. Roditeljski sastanci održat će se na otvorenom – u okruženju Doma.

U 15:00 sati održat će se Vijeće roditelja kojem prisustvuju izabrani članovi Vijeća. Sastanak će se održati u unutarnjem dvorištu Doma.

Napominjemo da roditelji neće moći ulaziti u Dom, a sve zbog mjera i preporuka HZJZ-a. Prema tome, učenici ulaze u Dom s maskicama na licu te će im se tom prilikom mjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom. Stoga molimo roditelje da prije polaska na put izmjere djetetu temperaturu jer u slučaju povišene temperature (iznad 37,2 ℃) učenik/ca neće moći useliti u Dom.  

Učenice će ulaziti na glavni ulaz, a učenici na ulaz u Dom kod sportskog igrališta. Tom prilikom će dezinficirati ruke i obuću te svoje stvari sami unijeti u Dom. Novoupisane učenike/ce, odgajatelji će otpratiti do njihovih soba.

U nedjelju će za učenike/ce biti organizirana večera u razdoblju od 18:30 do 19:30 sati.

Za dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Veselimo se vašem dolasku i želimo vam uspješan početak nove školske godine! 😊

GALERIJA SLIKA ČLANKA

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE