UČENIČKI DOM "PODMURVICE", RIJEKA

UPISI 2023. - INFORMACIJE

UPISI U DOM ZA ŠKOLSKU GODINU 2024./2025.

PRIJAVA ZA ISKAZ INTERESA (KLIKNUTI ZA PRIJAVU)

Ova prijava služi kako biste nam mogli ostaviti svoj kontakt da bismo vam mogli pravovremeno poslati  informacije i novosti o upisima.
Ovaj obrazac NE ZNAČI da ste upisali učenika u dom. Ispunjavanje ovog obrasca vam samo olakšava dobivanje povratnih informacija o upisima.
Kroz lipanj ažurirat ćemo informacije o upisima.

 

 

 

UPISI U DOM ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024. (KAKO JE TO IZGLEDALO PROŠLE GODINE)

Ministarstvo znanosti i obrazovanja izvješćuje javnost da je u Narodnim novinama, broj 65/2023, objavljena Odluka o uvjetima za prijam učenika prvih razreda srednjih škola u učeničke domove u školskoj godini 2023./2024.

Na temelju Odluke Ministarstva, Učenički dom Podmurvice objavljuje Odluku o uvjetima za prijam učenika u Učenički dom Podmurvice u školskoj godini 2023./2024.

Za učenike prvih razreda srednjih škola upisi u učeničke domove provode se elektroničkim načinom preko mrežne stranice Informacijskog sustava prijava i upisa u učenički dom (ISPUUD), kojoj možete pristupiti putem sljedećeg lika - https://domovi.e-upisi.hr

Upisi u Učenički dom Podmurvice Rijeka će se održati 18.7.2023. od 8:00 do 16:00 sati i 19.7.2023. od 8:00 do 14:00 sati.

Na upise je potrebno donijeti u originalu:

Upisnicu (obvezno za sve učenike)

Potvrdu obiteljskog liječnika o nepostojanju kontraindikacija za smještaj u učenički dom (obvezno za sve učenike)

Prilikom dolaska roditelj / skrbnik potpisuje Ugovor i zajedno s učenikom/icom obavlja razgovor upoznavanja sa stručnom službom Doma i ispunjava Evidencijski obrazac.

Popunjena su sva slobodna mjesta i neće biti jesenskog upisnog roka.

Informacije o useljavanju pročitajte OVDJE.

 

 

 


SRETNO!


Kontaktirajte nas

Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE