ARHIVA - NOVOSTI - 2019/2020

Arhiva novostiZAVRŠENI UPISI 2020.

Drage učenice i učenici, roditelji i skrbnici,

Završeni su upisi u naš dom, popunjena su sva mjesta i neće biti jesenskog upisnog roka.

Želimo svima ugodno ljeto i uspješan početak nove školske godine!

PROČITAJ VIŠE

MATURANTI GENERACIJA 2019./2020.

Dragi naši maturanti, najprije vam želimo zahvaliti. Hvala vam što ste naš dom odabrali kao mjesto gdje ćete učiti, rasti i danas maturirati. Aktivnostima i zalaganjem u slobodno vrijeme, obogatili ste život u domu i bili uzor i podrška drugim, mlađim učenicima. 

PROČITAJ VIŠE

PROJEKTNI DANI "Kako mala pčela čini velika djela"

U našem se Domu svako proljeće održavaju Projektni dani pri kojima otvaramo svoja vrata roditeljima, gostima i suradnicima kako bismo im ponudili kreativne sadržaje te ih upoznali s "domskim životom". Na radost učenika, djelatnika, suradnika i brojnih posjetitelja, tijekom godina su se redale brojne tematske radionice, predavanja, radne akcije, predstave i tribine.

 

SADRŽAJ

PROČITAJ VIŠE

USKRŠNJI OBIČAJI NAŠIH UČENIKA

Naši su učenici tijekom uskršnjih blagdana bili kreativni i poslali nam zanimljive fotografije. Pogledajte Uskršnju priču naših učenika u nekoliko fotografija. 🐰 S obzirom da su krenula ispitivanja, podsjećamo vas da su vam odgajatelji, stručna služba i ostali djelatnici  i dalje su vam na raspolaganju za pitanja i pomoć.

PROČITAJ VIŠE

AKTIVNOSTI ZA VRIJEME TRAJANJA IZOLACIJE

I u vrijeme trajanja raznih vrsta izolacije i nastave na daljinu, naše su učenice i učenici našli razne načine kvalitetnog ispunjavanja slobodnog vremena. Neki od njih podijelili su fotografije svojih aktivnosti. Vaši odgajatelji, stručna služba i ostali djelatnici i dalje su vam na raspolaganju za pitanja i pomoć.

PROČITAJ VIŠE

OBAVIJEST!

Povodom Odluke Vlade Republike Hrvatske o obustavi izvođenja nastave u školama i uspostavi nastave na daljinu, obavještavamo vas da ukoliko imate potrebu dolaska u dom zbog preuzimanja školskih i osobnih stvari to neće biti moguće do daljnjega. Za sva ostala pitanja i dalje su vam na raspolaganju matični odgajatelji i ostali djelatnici, radnim danom od 9:00 do 13:00 sati.

Molimo vas da se pridržavate preporuka općih mjera zaštite objavljenih na stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i odluka i preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite. Hvala vam na suradnji uz želju da budete zdravi i da se što prije vidimo.

 Učenički dom Podmurvice Rijeka

PROČITAJ VIŠE

OBAVIJEST O ZATVARANJU DOMA

Prema informaciji iz Ministarstva znanosti i obrazovanja, u svim srednjim školama neće se održavati nastava od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. Sukladno tome, naš se dom zatvara za učenike u petak, 13.3.2020. do daljnjega. Za dodatne informacije molimo učenike i roditelje da po potrebi kontaktiraju matičnog odgajatelja/icu.

PROČITAJ VIŠE

IZRADI CVIJET - OTJERAJ ZIMU

Dana 18. 2. 2020. u organizirana je radionica izrade cvijeća od krep papira za zvončarske kape. Posjetili članovi Udruge penzionera općine Matulji te nam pokazali načine rezanja, savijanja i sastavljanja različitih šarenih cvijetića. Nastale su ruže, karanfili, visibabe… 

PROČITAJ VIŠE

STRIJELCI USPJEŠNI NA PROLJETNOM TURNIRU U VOLOSKOM

Učenički dom Lovran organizirao je Proljetni turnir u streljaštvu 6. ožujka 2020. Ženska ekipa je  osvojila  prvo mjesto sa ukupno 466 krugova, a Antonija Skupnjak je bila najbolja strelkinja na turniru sa osvojenih 160 krugova. Muška ekipa je osvojila drugo mjesto sa ukupno 420 krugova, a Nikola Urh je bio najbolji strijelac na turniru sa osvojenih 151 krugova.

PROČITAJ VIŠE

PROLJETNI BADMINTONSKI TURNIR U BAKRU

Dana 5.3.2020. naše su učenice  sudjelovale na Proljetnom turniru u badmintonu koji se održavao u Bakru. Ovo je drugi turnir za mladu ekipu iz badmintona koju vodi odgajateljica Klara Cvetković. Ukupno je sudjelovalo 5 ekipa iz učeničkih domova: Moravice, Pule, Lovran, Sušak i Podmurvice.

PROČITAJ VIŠE

DRUGO MJESTO I NAJBOLJI IGRAČ PROLJETNOG TURNIRA U ŠAHU

Dana 28. veljače 2020. muška i ženska šahovska ekipa igrali su na proljetnom šahovskom turniru u domu Marije Krucifikse Kozulić.Muška ekipa osvojila je drugo mjesto.Za naš dom igrali su : Marin Tomljanović, Denis Bolić, Simon Malnar, Celeste Kaštelan i Adrian Čekić. 

PROČITAJ VIŠE

BEZ PORAZA OSVOJEN PROLJETNI TURNIR U MALOM NOGOMETU

U petak, 28. veljače 2020. naši su učenici sudjelovali na Proljetnom turniru u malom nogometu u organizaciji učeničkog doma „Kvarner“.  Nastupilo je 9 ekipa i igralo se u dvije skupine. Naši su učenici nastupili u sastavu: Dean Pičuljan, Davor Potočnik, Karlo Mušćo, Josip Anić, Piero Stojak, Lovro Beg, Luka Grce, David Knez i Jakov Badurina.

PROČITAJ VIŠE

KOŠARKAŠI I POBIJEDILI I NA PROLJETNOM TURNIRU U KARLOVCU

Nakon pobjede na Božićnom turniru u Rijeci, košarkaši našeg doma pobjednici su i proljetnog turnira održanog u Karlovcu 26.02.2020. u organizaciji istoimenog doma. U prednatjecanju pobijeđen je Sušak, u polufinalu Karlovac, a u finalu deklasirana ekipa Pule sa 36:6.

PROČITAJ VIŠE

ZAJEDNIČKIM SNAGAMA DO BRONCE U STOLNOM TENISU

Učenica Vanesa Halavanić uspješno je nastupila na stolnoteniskom turniru u Karlovcu osvojivši broncu za naš dom! Zbog bolesti od puta su u zadnji čas odustale cure iz ekipe tako da je za nas nastupila učenica Lucija Svetić iz  Doma učenika Sušak i pomogla u osvajanju bronce. Hvala ekipi sa Sušaka i čestitke na osvajanju srebra! Zlato su osvojile učenice iz Učeničkog doma Pula.

PROČITAJ VIŠE

DAN RUŽIČASTIH MAJICA 2020.

Obilježili smo Dan ružičastih majica izgradnjom zida na riječkom Korzu kojim glasno poručujemo da ne toleriramo nasilje. Pritom smo građanima dijelili prigodne “poruke u boci” te se s prolaznicima fotografirali u Instagram okviru uz hešteg #budipink. Na ovaj način nastojimo izaći iz okvira učeničkog doma, educirajući lokalnu zajednicu o važnosti prevencije nasilja i o njogovim posljedicama. Ujedno razvijamo aktivne generacije koje sudjeluju u društvenim promjenama.

PROČITAJ VIŠE

PROLJETNI TURNIR U ODBOJCI

U četvrtak, 20. veljače 2020. naše odbojkašice: Josipa Barčić, Patricia Blažević, Vanesa Halavanić, Lara Jurjević, Maja Krstinić, Izabela Kokorović, Anastasia Kalember, Jana Kalember, Lana Klarić, Katja Jakac i Laura Radmilo u pratnji odgajateljice Dolores Vitas sudjelovale su na Proljetnom turniru u odbojci. Na put u Pulu išlo se zajedno s Domom učenika Sušak i Učeničkim domom Lovran.

PROČITAJ VIŠE

MAŠKARE 2020.

Utorak 18. veljače obilježili smo kao dan kad su maškare došle i u naš Dom uz druženje, razne igre, maske, glazbu i krafne. Učenicima koji nisu imali maske nudilo se oslikavanje lica kojim su se bavile učenice pod vodstvom odgajateljice Maje Dinić. Mnoštvo je Jokera i Jokerica tako šetalo našim hodnicima. Ostali su našli druge načine da se zamaskiraju pa je tako bilo pingvina, radnika i majstora, princeza i prinčeva, bolničara i pacijenata, pustinjaka i ostalih maštovitih brzih maski koje su učenici improvizirali od raznih dostupnih materijala. Neki su se i provozali u našim malim alegorijskim kolima – kočiji – koju su za maškare napravili učenici Nikola Urh i Antonio Puljić.

PROČITAJ VIŠE

SIGURNOST NA INTERNETU I DRUŠTVENIM MREŽAMA - RADIONICE

U sklopu domskih preventivnih programa, a povodom Europskog dana zaštite osobnih podataka koji se obilježava 28.1. i Dana sigurnijeg interneta 11.2., pedagoginja Olivia Vukić i psiholog Toni Erdfeld, održali su radionice za učenike prvih razreda (4. i 12.2.2020.)

PROČITAJ VIŠE

DVADESETI JUBILARNI ZIMSKI TURNIR U DUGOJ RESI

Zimski turnir u streljaštvu održan je po dvadeseti put u Dugoj Resi 30.01.2020. Sudjelovalo je pet domova iz naše regije, a iz našeg doma su se natjecale muška i ženska ekipa vođene odgajateljicom Marijom Čemeljić-Salopek. Putovali smo zajedno sa natjecateljima iz Učeničkog doma Lovran.

PROČITAJ VIŠE

BOŽIĆNA POTRAGA ZA BLAGOM

Vrijeme je darivanja i odlučili smo to iskoristiti na kreativan način – tako što smo sakrili poklon. Učenici su imali prilike sudjelovati na velikoj „Božićnoj potrazi za blagom“ u utorak 17. 12. 2019. U timovima, rješavali su niz zagonetki koje su ih vodile po prostorima Doma, a najbrži tim stigao je i do blaga.

PROČITAJ VIŠE

PRIKUPLJANJE SREDSTAVA ZA DRUŠTVO ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA RIJEKA

Tijekom cijelog prosinca, u adventsko vrijeme, Društvo za zaštitu Životinja Rijeka organiziralo je prodaju kalendara i platnenih torbi te prikupljanje donacija za pomoć životinjama smještenih u azilu Društva. U tome su im pomagali naši učenici i studenti zajedno s našim odgajateljima.

PROČITAJ VIŠE

PRIREDBA POVODOM DANA DOMA I BOŽIĆA 2019.

Ovo blagdansko vrijeme druženja i pjesme stiglo je u naš Dom i to u pravo vrijeme kada obilježavamo Dan Doma. U srijedu, 18. prosinca 2019. godine učenici i djelatnici Doma uživali su u lijepoj i zabavnoj večeri koju su vodile naše učenice Maja Krstinić i Jelena Bajić uz glazbene i plesni nastup naših učenika sudionika na priredbi.

PROČITAJ VIŠE

POSJETILI SMO CARITASOV DOM SV. ANE

Predblagdansko vrijeme uvijek nas podsjeti da smo potrebni drugima, a najviše našoj djeci. Jer bogatstvo je i najveći blagoslov današnjice - sretno dijete. Stoga smo im zaželjeli blagost prema prošlosti, hrabrost za sadašnjost i nadu za budućnost.

PROČITAJ VIŠE

JEDNU NOĆ POD ZVIJEZDAMA

Dok šetamo gradom u vrijeme Adventa često smo zadivljeni kićenim i blještavim lampicama. Pogled tada tako rijetko video u zvijezde. Dovoljna nam je svjetlost okićenih ulica. No tim istim ulicama, pod nebom istih zvijezda uz nas hodaju ili pak leže, skrivaju se i drhte ljudi jednaki nama, a opet tako drugačiji. Jednaki po čovještvu, a drugačiji po mnogočemu. To su naši beskućnici. Ljudi, očevi, majke, djeca, mlade osobe, bivši profesori, inženjeri, da bivši ovisnici ili zatvorenici također. No svi oni i one ove zimske dane više će od lampica gledati zvijezde. Zvijezde pod kojima spavaju, svaki dan.

PROČITAJ VIŠE

SVETI NIKOLA DAROVE NOSI ZA DJECU PODMURVICA I BANDEROVA

U četvrtak, 5.12.2019. naš je dom posjetio Sveti Nikola kako bi podijelio darove djeci s Podmurvica i Banderova. Naše su učenice i učenici, uz pomoć odgajateljice Antonije Mežnarić, pripremili glazbeni program s nekoliko prigodnih blagdanskih pjesama u vlastitim aranžmanima. 

PROČITAJ VIŠE

POBJEDA KOŠARKAŠA PODMURVICA - ZIMSKI TURNIR 2019.

Na tradicionalnom Božićnom turniru u košarci u Rijeci u organizaciji našeg Doma, 29.11.2019. sudjelovalo je 5 ekipa učeničkih domova: Pula, Pazin, Gospić, Sušak i Podmurvice. U zanimljivim utakmicama zasluženo su pobjedili naši košarkaši.

PROČITAJ VIŠE

ZLATO NA ZIMSKOM TURNIRU U MALOM NOGOMETU U PAZINU

U četvrtak, 21.11.2019. naši su učenici sudjelovali na Zimskom turniru u Malom nogometu. Nastupilo je 8 ekipa i igralo se u dvije skupine. Naši su učenici nastupili u sastavu: Dean Pičuljan, Andro Babić,  Davor Potočnik, Karlo Mušćo, Josip Anić, Piero Stojak, Nikola Macolić. Lovro Beg, Marko Ribarić, Niko Gajzler i Luka Grce. Uvjerljivim nastupom, bez izgubljene utakmice stigli su do finala gdje su ekipu Učeničkog doma Pula, iako oslabljenu za nekoliko igrača, savladali sa 4:0. Ekipu je vodio zdravstveni voditelj Dino Lipovac uz pomoć psihologa Tonija Erdfelda.

PROČITAJ VIŠE

ZIMSKI TURNIR U BADMINTONU 2019.

U četvrtak 28.11.2019. godine naše su učenice prvi put nakon par godina pauze sudjelovale na zimskom turniru u badmintonu u pratnji odgajateljice Klare Cvetković. Nastupalo je sveukupno pet ekipa učeničkih domova Lovran, Pula, Pazin, Sušak i Podmurvice.

PROČITAJ VIŠE

LI - RA 2019.

U srijedu, 6. studenog 2019. godine sudjelovali smo na regionalnoj kreativnoj manifestaciji LI-RA u Učeničkom domu Sušak. Odazvali su se profesori i učenici iz devet učeničkih domova regije, Učenički dom Ante Brune Bušića iz Zagreba te predstavnici Udruge Rijeka 21.

PROČITAJ VIŠE

OBILJEŽAVANJE DANA ZAŠTITE ŽIVOTINJA

Dan zaštite životinja, 4. listopada, obilježili smo nizom aktivnosti kako bi pobudili odgovornost i empatiju kod naših učenika. Aktivnosti su najavljene na glavnom panou u Domu. Prikazan je film „Njihova budućnost je u našim rukama“, 3. listopada.
 

PROČITAJ VIŠE

KRUH I JABUKE - ZAHVALNOST ZA PLODOVE ZEMLJE

Dan kruha i dan zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se svake godine tijekom mjeseca listopada. Budući da se u to vrijeme obilježava i Dan jabuka, ove godine sve smo spojili u zajednički projekt Kruh i jabuke, koji je održan 24. listopada 2019., a vodile su ga odgajateljice Vivijana Lovrinić-Đaković i Marija Čemeljić-Salopek. U uvodnom dijelu radionice svi sudionici su promislili prema čemu i kome osjećaju zahvalnost te su svoje poruke lijepili na prigodno uređenom panou.

PROČITAJ VIŠE

MEĐUNARODNI DAN ISKORJENJIVANJA SIROMAŠTVA

Međunarodni dan iskorjenjivanja siromaštva i Dane zahvalnosti za plodove zemlje spojili smo u jedan dan te smo 24.10.2019. odlučili posjetiti Prihvatilište za beskućnike “Oaza”. Na radionici “Kruh i jabuke”, pod vodstvom odgajateljice Marije Salopek i Vivijane Lovrinić Đaković, učenici su ispekli krušne proizvode koje su zatim odnijeli u Prihvatlište za beskućnike.

PROČITAJ VIŠE

VOŽNJA TURISTIČKIM AUTOBUSOM - OD OPATIJE DO TRSATA

Učenici Učeničkog doma „Podmurvice“ Rijeka već tradicionalno su upoznali znamenitosti grada Opatije na jedinstven i neponovljiv način: vozeći se turističkim autobusom! Turistički je autobus osmišljen po uzoru na projekte svjetskih metropola nastojeći prikazati grad Rijeku važnim turističkim središtem.

PROČITAJ VIŠE

PROJEKT "LILY" - PREKINIMO ŠUTNJU!

U sklopu projekta „Lily“ koji ima za cilj osvijestiti problem nasilja nad ženama i nasilja uopće, 40-tak naših učenica i učenika sudjelovalo je 23.10.2019. u programu u organizaciji Odjela prevencije Policijske uprave Primorsko-goranske, a u partnerstvu s „SOS Rijeka“ - centrom za nenasilje i Društvom Crvenog križa Primorsko-goranske županije. Projekt je usmjeren na senzibilizaciju javnosti o važnosti prevencije nasilja nad ženama odnosno na promicanje svijesti o važnosti života bez nasilja, važnosti rodne jednakosti i ravnopravnosti. 

PROČITAJ VIŠE

KNJIGA DO KNJIGE, A STRIP U CENTRU

U srijedu, 23. listopada bili smo u posjetu Gradskoj knjižnici Rijeka, u središnjem odjelu (poznatom još i kao Filodrammatica), gdje smo imali prilike prisustvovati na njihovom događanju “Knjiga do knjige, a strip u centru”.

PROČITAJ VIŠE

POSJET UDRUZI SLIJEPIH PRIMORSKO - GORANSKE ŽUPANIJE

Učenici u pratnji odgajateljica Klare Cvetković i Dolores Vitas obilježili su Svjetski dan bijelog štapa, 15. listopada, posjetom Udruzi slijepih. Predsjednik Emil Mandarić i tajnik Ivan Kombol, upoznali su učenike s radom udruge i životom slijepih osoba u Rijeci. Učenici su se okušali u igri pikada s državnim prvakom i paraolimpijcem Ivanom Kombolom.

PROČITAJ VIŠE

OBILJEŽEN DAN KRAVATA

Prošlog tjedna u našem domu obilježen je Dan kravata. Učenici i djelatnici su povodom tog dana nosili kravate, a hodnici doma prigodno ukrašeni ovim odjevnim predmetom koji je počeo kao rubac oko vrata hrvatskih vojnika, a danas je najrasprostranjeniji modni detalj u svijetu.

PROČITAJ VIŠE

DOMSKI POP KVIZ - JESEN 2019.

Glazba, filmovi, stripovi, glumci, pjevači i ostale zvijezde bili su tema ovogodišnjeg Domskog pop kviza, održanog 15.10., na kojem su učenici mogli doći pokazati svoje poznavanje popularne kulture. Prepoznavanje filmova po plakatima, imenovanje poznatih osoba po njihovim fotografijama, zanimljive činjenice uključujući i recept za madeleine kolačiće, imena pjesama i izvođača po prvim taktovima pjesme, sve su to bila pitanja koja su dočekala naše učenike. Osim toga, posebna kategorija ove godine bila je i domski život na kojoj se ispitivalo, između ostaloga, poznavanje Kućnog reda. Ova se kategorija pokazala popularnom među mnogim igračima. 

PROČITAJ VIŠE

PLANINARSKI IZLET NA SNJEŽNIK

U utorak, 1.10.2019. organizirali smo izlet na Snježnik ili kako ga još lokalno zovu Snežak. Snježnik je kraška planina u zaleđu Rijeke, na rubu gorskokotarske visoravni. Planinski masiv Snježnika, smješten sjeverozapadno od nešto višeg vrha Risnjaka, odlikuje se bogatstvom vegetacijskog pokrova. Na planinarski pohod odlučilo se 30-tak učenika, ovog puta mahom djevojaka.

PROČITAJ VIŠE

RADIONICA NA TEMU EMOCIJA - "KAKO SE OSJEĆAM, KAKO SE OSJEĆAŠ?"

Dana 26. rujna 2019. održana je pedagoška radionica  na temu emocija „Kako se osjećam, kako se osjećaš? s ciljem usvajanja socijalno-emocionalnih vještina (program adaptacije) Sudionici su bili učenici 1.razreda iz 8.odgojne skupine s odgajateljem Filipom Polegubićem, njih 15. Radionicu su vodile pedagoginja Olivia Vukić i odgajateljica Orijana Jeličič te skupina „TIHANA“ – vršnjaci za vršnjake: Nina Smoković, Ilenija Baćac, Gabrijela Cvitković, Tea Pahljina, Antonio Puljić i Marin Tomljanović .

PROČITAJ VIŠE

ODBOJKA POD ZVIJEZDAMA 2019.

U četvrtak 26. rujna održan je već tradicionalni turnir „Odbojka pod zvijezdama“ u organizaciji naših učenika, a to su ove godine bili: Maja Krstinić, Patricia Blažević, Marta Škarabot  i Filip Budiselić. Vanjsko igralište Doma bilo je ispunjeno učenicima, dobrom glazbom i još boljom odbojkom.

PROČITAJ VIŠE

FESTIVAL TEHNIČKE KULTURE

Dan tehničke kulture koji se održao na Korzu u četvrtak, 26. rujna, ponudio je raznovrstan program svojim posjetiocima. Tako su učenici 12. odgojne skupine našeg Doma u pratnji odgajateljice Dolores Vitas, pogledali razne interaktivne atrakcije na području modelarstva, maketarstva, zrakoplovstva, elektronike, astronomije, robotike, informatike, jedriličarstva itd.

PROČITAJ VIŠE

RADIONICA PRIRODNOG POLJODJELSTVA U UČENIČKOM DOMU PODMURVICE RIJEKA

Radionica koja se krajem rujna 2019. održala u našem Domu, dio je projekta „Rijeka jestivi grad“ u organizaciji Tranzicijske inicijative Rijeka, a provodi se uz potporu sudioničkog programa Zeleni val, koji provodi RiHub u sklopu projekta Rijeka 2020- Europska prijestolnica kulture, a u sklopu je i Domskog projekta: EKO – EDUKACIJA MLADIH ZA BOLJI SVIJET. Voditelj radionice bio je učenik slavnog Japanca Fukuoke, Grk Panos Manikis.

PROČITAJ VIŠE

OTVARANJE SENZORNE SOBE

U sklopu Posebnog programa Škola životnih vještina kojeg vodi odgajateljica Barbara Maras, učenici imaju priliku volontirati i aktivno sudjelovati u lokalnoj zajednici. Već treću godinu se stoga uključuju u akcije Humanitarne udruge SVE ZA NAŠU DJECU, pri kojima su prethodnih godina prikupljali novčana sredstva za izgradnju igraonice i čekaonice Odjela za onkologiju i hematologiju Dječje bolnice Kantrida te za senzornu učionicu Odjela za slijepe i slabovidne učenike O. Š. Pećine.

PROČITAJ VIŠE

POSJET KUĆI UTOČIŠTA U RIJECI - DNEVNOM CENTRU ZA BESKUĆNIKE

Da su empatija i solidarnost vrijednosti i današnjih mladih, potvrdili su naši učenici koji su se u lijepom broju odazvali na prvi volonterski posjet našeg Doma u sklopu Posebnog programa. "MegaHerc (MHz) - Mogu! Hoću! Želim!" Na poziv Udruge DePaul Hrvatska koja vodi Kuću utočišta u Rijeci - dnevni centar za beskućnike kod sestara milosrdnica Sv. Vinka Paulskog, uputili smo se pješke u susjednu Kresnikovu ulicu.

PROČITAJ VIŠE

ZELENA ČISTKA 2019.

Tradicionalno smo se uključili u globalnu akciju Zelena čistka. U petak, 19. rujna okupio se velik broj učenika. Njih osamnaest , zajedno s odgajateljima, kućnim majstorom i drugim djelatnicima Doma prionuli su sakupljanju krupnog otpada u okolišu doma.

PROČITAJ VIŠE

PRVI SASTANAK VIJEĆA UČENIKA U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020.

U utorak, 17. rujna 2019. u 20 sati održan je prvi sastanak Vijeća učenika s pedagoginjom Doma Oliviom Vukić u školskoj 2019./20. godini. Na sastanku, 12 učenika predstavnika svojih odgojnih skupina, izabrali su učenicu Maju Krstinić za predsjednicu i učenika  Simona Malnara za zamjenika Vijeća učenika. 

PROČITAJ VIŠE

POČETAK NOVE ŠKOLSKE GODINE I USELJAVANJE U DOM

Ove je godine u naš dom upisan veliki broj učenika uz veliki interes što nam je izuzetno drago. Prvi dan protekao je uz sastanke, dogovore i opraštanja, ali i uz sretne trenutke druženja s novim prijateljima i prijateljicama. Kako svake godine uredimo i obnovimo dio naše kuće, pročitajte u nastavku što su složile vrijedne ruke!

PROČITAJ VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS


Pitajte što Vas zanima i odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku.

KONTAKT INFORMACIJE